5 Şubat 2010 Cuma

Kameralı Sohbet Nedir

Bir Çok İnternet Kullanıcısı Kameralı Sohbetin Sadece Msnde Olduğunu Bilir.Ancak Kameralı Sohbet Sadece Msnden Olmadığı Bir Kesin.Kameralı Sohbet Edebileceğimiz Bir Çok Site Var Artık.Özzelliklede Bunların Başında Sesli Chat Siteleri Gelmekte.Sesli Chat Siteleri Gün Geçtikçe Ülkemizde Popüler Hale Gelmeye Başladılar ve Her Geçen Gün Kullanıcı Sayısı Artmaktadır.

Sesli Chat ve Sesli Sohbet Sitelerinde Nasıl Kameralı Sohbet Ederim Diye Soran Arkadaşlara Bu Aradan Seslenmek İstiyorum.Arkadaşlar Her Hangi Bir Sesli Chat,Sesli Sohbet Sitesine Girdikten Sonra İçinde Bulunmuş Olduğunuz Sohbet Odalarında Hem Kendi Kameralarınızı Aça Bilirsiniz,Hemde Karşınızda Sizlerle Birlikte Sohbet Eden Arkadaşlarınızın Kamerası Açık İse Canlı Bir Şekilde Onları Göre Bilirsiniz.

Kameralı Sohbet Odalarında Nasılmı Kamera Açabilirsiniz?

Kameralı Sohbet Odalarına Bağlandıktan Sonra,Yazı Yazıp Ekrana Göndermiş Olduğunuz Yerin Üzerindeki Kamera İkonuna (İşaretine)Tıkladığınız Taktirde Kameranız Açılacaktır.Kamerası Açık Olan Bir Arkadaşı Kamerada Canlı Bir Şekilde Görmek İçin Kullanıcıların Niklerinin Yanındaki Kamera İkonlarına Tıklarsanız O Anda Hangi Kullanıcının Kamerasına Tıklamışsanız O Kişinin Görüntüsünü Canlı Bir Şekilde Karşınızda Görebilirsiniz.

Kameralı Sohbet Etmek İçin Doğru Adrestesiniz Arkadaşlar.Yapmanız Gereken Yukardaki Kameralı Sohbet Girişine Tıklamanız Gerekmektedir.Hepinize Hoş Sohbetler Diliyoruz...

1 yorum:

  1. BİZLERE VE YAKINLARIMIZA NASIL DAVRANILMASINI İSTİYORSAK LÜTFEN SİTE İÇERSİNDEKİ ARKADAŞLARADA AYNI HASHASİYETTE DAVRANALIM.SANAL YOKTUR UNUTMAYIN HER PC KLAVYESİNDEKİ BİZLER İNSANIZ !!!

    YanıtlaSil