3 Şubat 2010 Çarşamba

Guus Hiddink Milli Takımın Başınamı Geliyor

Fatih Terimin Türkiye Amilli Futbol Teknik Direktörlüğünden İstafa Etmesinin Ardından Aylar Geçmesine Rağmen Futbol Federasyonu Halen Milli Takımın Başına Kimi Getireceğini Açıklamadı.Bu Konu Hakkında Her Hangi Bir Açıklama Yapmayan Federasyonun İyiden İyiye Arayışlarını Sıklaştırdığı ve 1990-1991 Yılları Arasında Fenerbahçe'ninde Teknik Direktörlüğünü Yapan Hollanda'lı Çalıştırıcı Guus Hiddink'te Karar Kıldıkları Şu Günlerde Basında Sıkca Duyulan Dedikodulardan Birisi.

Türkiye Futbol Federsayonu Başkanı Mahmut Özgener'in Milli Takımın Başına Kariyerli Bir Teknik Direktör Geterimek İstediği Bilinen Bir Gerçek.Fatih Terim Görevini Bıraktıktan Sonra Özgener'in Yaptığı Açıklama Kimsenin Şüpesi Olmasın Milli Takımımızın Başına Milli Takımımızı Kaldıra Bilecek Bir Teknik Direktörle Anlaşacağız Olmuştu.

Federasyon Yetkililerin Guus Hiddink İle Yapmış Oldukları Görüşmeler Sonucunda Sona Yaklaştıkları ve Kısa Bir Süre İçerisinde Guus Hiddink'in Türkiye'ye Gelip Sözleşme İmzalıyacağı Konuşuluyor.Hatta Hiddink'in Yardımcı Olarakda Fenerbahçe'yi Çaşıtıdığı Dönem Takım Kaptanlığı Yapan Oğuz Çetin'in Olmasını İstediği Söyleniliyor.Guus Hiddink'in Milli Takımımızın Başında Başlarılı Olacağını Düşünüyorum.Hem Çalıştırmış Olduğu Kulüplerde Hemde Çalıştırdığı Milli Takımları Hep Başarıya Taşıyan Hiddink'in Amilli Futbol Takımımızıda Başarıdan Başarıya Taşıyacağını Düşünüyorum.Ülkemiz İçin Hayırlısı Olur İnşallah.

3 yorum:

  1. bence çok yanlış bişey milli takımın başına bence türk bi hoca getirilmeli futbolcularla iletişim sağlaması zor olucaktır bence

    YanıtlaSil
  2. türklerin bu yabancı merakı ne anlamıorum..kupayı alacak adam ztn yüreğiyle alır maçı..başında yılmaz vuralda olsa alır..nie yılmaz vural örneğini werdin derseniz aklıma ilk o geldi :D:D

    YanıtlaSil
  3. aynen öyle arkadaşlar Biz türküz milli takımımızın başınada bi türk hoca gelmesini bekleriz

    YanıtlaSil