23 Şubat 2010 Salı

İş Adamlarına Kolay Vize

Başbakan Recap Tayip Erdoğan Temaslarda Bulunmak Üzere İspanya'ya Gitmişti.Yapılan İkili Temaslarda Özelliklede İş Adamları,Sanatçılar,Akademisyenler ve Öğrencileri Sevindirecek Bir Anlaşmaya İmza Atıldı.Yapılan İkili Görüşmeler Sonucunda 5 Yıl Boyunca İş Adamlarımız,Akademisyenlerimiz,Sanatçılarımız ve Öğrencilerimiz İspanya'ya Çoklu Giriş Vizesi Alabilecekler.

Bildiğiniz Üzere Başbakan Daha Öncede Diğer Ülkelere Yapmış Olduğu Temas Ziyaretlerinde Vize Konularına Öncelik Verip Ülkemiz İle Özelliklede Arap Ülkeleri Arasındaki Vize Problemlerinin Rafa Kaldırılmasına Yardımcı Oldu.Bildiğimiz Gibi Uzun Yıllardır Avrupa Birliğine Girmek İçin Ülke Olarak Mücadele Ediyoruz Ancak Her Seferinde Avrupa Birliği Ülkeleri Bu Konuda Önümüze Yeni Problemler Koymakta.Ancak Öle Görünüyorki Başbakanımız Biz Ülke Olarak Avrupa Birliğine Girmeden Vize Sorunlarının Ortadan Kaldırılmasını Sağlıyacak Gibi.

2 yorum:

  1. bu gerekli bişey adamın acil işi oluo vize çıkmasını beklio şimdi vize sorunu olmasa benim türkiyede ne işim var;););)

    YanıtlaSil
  2. benim askimada kolay vize versinleer.

    YanıtlaSil