20 Şubat 2010 Cumartesi

Kadın ve Erkek Arasındaki Farklar

Toplum İçinde Hep Şu Denir Kadın ve Erkek Eşittir.Elbetteki Kadın Erkek Hak Hukuk Olarak Eşitlerdir.Ancak Şunuda Unutmamak Lazım ki Bir Erkek Bir Kadından Genel Olarak Bir Adım Öndedir.Olayı Derinlemesine Düşündüğünüzde Ne Demek İstediğimi Anlıyacaksınızdır Arkadaşlar.Bayan Arkadaşlar Hemen Asıp Kesmeye Başlamayın Beni.

Sizlere Bu Yazımda Kadınlar ve Erekler Arasında 11 Farkı Açıklıyacağım.Sizlerde Kadın Erkek Arasındaki Farkları Merak Ediyorsunuz Buyrun Okuyunuz Ozaman...

1-Kadın işten çıkınca hemenEvegelir. Yemek, temizlik, bulaşık, çaşamır, ütü onu bekler. Erkek eve gelir ve futbol izler, gazete okur, buzdolabına bakar ve yatağa gider.

 



2- Kadın romantik film izlerken göz yaşı döker, erkek uyuya kalır.
4- Kadın diyet yaptığında sadece tabağındakini yer, erkek diyet yaptığında sizin tabağınızdakini de yer.




3- Erkek dünyayı dolaşır, kadın evden çok uzağa gidemez.

5- Erkek akşam 08:00'de biriyle buluşacağında TV izler, gazete okur ve tam 8'de hazır olur. Kadın bir erkekle buluşacağında bir türlü hazır olamaz ve en az bir saat erkeği bekletir.

6- Erkek seyahate tek bir çanta ile gider, kadın birkaç bavulla yola çıkar.

7- Birçok kadın aynı anda konuşarak tartışır, erkekler de boks yapıyor gibi tartışırlar.

8- Kalabalık bir ortamda yemek yenirken erkekler teker teker lavaboya gider. Kadınlarda ise durum biraz daha farklı. Bir kadın lavaboya gitmek için kalktığında diğer kadınlarda onu takip eder.

9- Erkeğin el çantasında araba anahtarı, sandviç, kimlik, cüzdan vardır.Kadının çantasında ise yok yoktur.  

10- Alışveriş sırasında kadın girerken ve çıkarken tek tek herşeyi inceler. Erkek bir mağazaya girer, birkaç şeye bakar, görür ve alır.

11- Kadın ve erkek için idela partner yemek, ütü, Çamaşır, temizlik yapacak ve çocuğa bakacak kişidir.

1 yorum: