11 Şubat 2010 Perşembe

Sevgililer Gününde Ne Yapmalıyım

Bir Sevgililer Günü Daha Geldi Çattı.Bir Çok Sevgilinin Şu Günlerdeki Düşünceleri Acaba Sevgilime Nasıl Bir Hediye Alsam veya Sevgililer Gününde Onu Mutlu Etmek İçin Ne Yapmalıyım.Sevgililer Günü İçin Sizlere Bir Kaç Uyarım Olacak Sevgili Arkadaşlar.

Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim Tabiki Herkes Göze Hoşgelen Pahalı Hediyeler İster Elbette.Eğerki Bir Sevgiliniz Var İse 14 Şubat Sevgililer Gününde Ne Yaparsanız Yapın Sevgilinize Sadece Bir Tek Kırmızı Gül Bile Olsa Alın.Özelliklede Bayan Arkadaşlar Böyle Özel Günlere Çok Önem Verirler ve Hep Karşısındaki Erkekten Birşeyler Beklerler.Sevgilinizden Çok Uzaktaysanız İse Bir Mesaj Atın veya Telefonla Arayıp Kendisine Bir İki Çift Güzel Söz Ederek Sevgililer Gününü Kutlamayı Unutmayın.İlişkinizin Zedelenmemesi İçin Sevgililer Gününde Bu Yazdıklarımı Dikkate Almanızı Öneririm.

Sevgililer Günü Gelip Çattıkca Ünlü Mağazalarda Sevgililer Gününe Özel Büyük Oranda İndirime Gitmiş Durumdalar.Sevgilime Nasıl Bir Hediye Alsam Diye Düşünen Arkadaşların Şöyle Bir Vitrinlerine Bakmalarını Öneririm.Buradan Bütün Çiftlerin Sevgililer Gününü Kutlar Mutluluklar Dilerim....

2 yorum:

  1. ahhh ahhh sevgilimiz yokki :) alalım alsakda belçikaya yolluyamayız :D boş werin

    YanıtlaSil
  2. sewgililer gününde napcan hacı biliyonmu..tam 13şubat gecesi bi msj aşkımmm hastayım gelemicem bağışla :P kim uğraşcak aşk dolu dakikalarla yat ewdeeeeee :D:D onlar gelsin sana ;)

    YanıtlaSil