16 Şubat 2010 Salı

İzdivaç Proğramlarına Katılanlar Ünleniyorlar

Biliyorum Arkadaşlar Belki Bana Kızacaksınız Ama Yinede Bu Tv Kanallarındaki İzdivaç Proğramları Hakkında Bir Kez Daha Yazı Yazmak İstiyorum.Şuanda Tv Kanalların Bir Çoğunda Bu Tarz Proğramları Görüyoruz Bunu Sizlerde İster İstemez Takip Ediyorsunuzdur,Yada Kanalları Dolaşırken Gözünüz İlişiyordur Elbetteki.

Kanallarda Yayınlanan İzdivaç Proğramlarının Hemen Hepsinin Südütyolarında Oproğramın Vaz Geçilmez Müdayim Konukları Vardır.Oraya Gelip Evlenmek İçin Başvuran Konuklara ve Onlara Talipli Olarak Gelenlerin Hepsine Yorum Yaparlar.Birde Bu Proğramlara Katılıp Ününe Ün Katan Bayan ve Erkek İzdivaç Adayları Var.Sizlere Bir İkitane Örnek Vereceğim.Star Tvdeki Zuhal Topal İle İzdivaç Proğramına Bundan Bir Kaç Hafta Önce Katılan Lale Diye Bir Bayan Arkadaş Vardı.Kendini Anlattıkca ve Ekranda Kaldıkca Kızcığaz Bir Anda Yapmış Olduğu Kendine Has Bayan Çantaları İle Ününe Ün Kattı.Kızcığazın Çantalarından Ala Bilmek İçin Fransa'dan,Bulgaristan'dan ve Türkiye'nin Bir Çok İlinden Kişiler Arayıp Sipariş Vermeye Başladılar.

Aynı Proğramda Şu Günlerde İse Popüler Olan Kişi Aslen İran Asıllı Olan Behnam Bey Oldu. İstanbul'da Yaşayan ve Türkiye'de Evlenmek İstediğini İstediğini Belirtip Zuhal Topal İle İzdivaç Proğramına Katılan İran'lı Behnam Beye Hemen Her Gün En Az 3 Bayan Arkadaş Talip Oluyor.Şimdiye Kadar Sanırsam 20 Bayan Behnam Beye Talip Oldu Ama Ancak Hiö Biri Behnam Beyi İkna Etmeyi Başaramadı.Çünki Behnam Bey İlk Görüşte Aşık Olmak İstiyor.Ancak 41 Yaşında Olan Behnam Beyi Şimdiye Kadar Gelen Hanımlardan Hiç Biri Şimdiye Kadar Kendisine Aşık Edemedi.Bu Gidişlede Daha Edemiyecekler Gibi Görünüyor.İnşallah Behnam Bey En Kısa Sürede Gölünün Sultanını Bulurda Bundan Sonraki Ömründe Hep Mutlu Olur.

8 yorum:

  1. adamı görmedim yarın bi bakiim ne tip warmış bu adamda parada bol galiba :D

    YanıtlaSil
  2. karar verdim bende katılcam bu futbol olmicak kısa yoldan belki para buluruz:):)

    YanıtlaSil
  3. vay neymis bu adam ulkesinde kadin kalmamis mi da turk kadini istiyoo? bizim kadinlarda paranin kokusunu aldilarya gelirler tabi gunde 3 deil daha 5,6 bile gelirrrr :D

    YanıtlaSil
  4. YANİ KENDİNİZİ TARİF EDİYORSUNUZ

    YanıtlaSil
  5. SİZ KIZLAR VARYA TAM BİR FİLİMSİNİZ

    YanıtlaSil
  6. kanka geçen programda olduğu gibi sen git ben sana talip olurum :D:D:D:D

    YanıtlaSil
  7. bendemi katılsam napsam www.sesliyedi24.com die bi tshort yaptırıp ;)

    YanıtlaSil
  8. kolay yoladan para bulmanin yollarini bulmus millet :D

    YanıtlaSil