11 Şubat 2010 Perşembe

Recep İvedik Üç Vizyona Giriyor

Şahan Gökbakar'ın Gişe Rekorları Kıran Recep İvedik Filminin Üçüncü Serisi Olan Recep İvedik Üç Bugün Sinama Salonlarında Vizyona Giriyor.Şahan Gökbakar Recep İvedik Tiplemesi İle Ününe Ün Katarken Şimdiye Kadar Vizyona Sürdüğü Recep İvedik 1 ve Recep İvedik 2 Filimleri Ülkemizde Üst Üste Gişe Rekorları Kırmıştı.Şimdi İse Merakla Beklenen Recep İvedik 3 Diğer İki Filim Gibi Rekor Kırıp Kıramıyacağı.

Kısaca Recep İvedik 3'ün Konusu Şöyle:Baba Annesini Kaybeden Recep İvedik Depresyona Girer.Recep İvedik Depresyondayken Uzaktan Akrabası Olan Zeynep Recep İvedik'in Hayatına Girer ve Bir Süre Recep'in Evinde Yaşamaya Başlar.İki Beraber Koşu,Karete Yaparlar ve Tiyatroya Giderler.Ancak İvedik Yinede Deprasyondan Kurtulamaz Taki Zeynep Bir Gün Ona Daha Önce Hiç Yaşamadığı Bir Şey Yapıncaya Kadar.

4 yorum:

  1. hehehhh :) işte film bu :) recep ivedik filmine saçma diyip aşk-ı memnudaki yenge yeğen ilşkisini izleyenler öyle dewam etsin :D weya kavak yellerinde kankaların ilişkileri yada küçük kadınlardaki kadınların küçük yaşta yoldan çıkması :D

    YanıtlaSil
  2. BIZDE BEKLIYORUZ VIZYONA GIRMESINI, BENCE BUDA 1 VE 2 GIBI GUZELDIR AMA BEN BABAANNE'NIN 2DEKI SANDIKTAN CIKAN FOTOSUNA KOPMUSTUM BISILER BEKLIYODUM AMA ONU DEILL :D :D BAKALIM BUNDA NE OLCAK :D

    YanıtlaSil
  3. gülmek isteyenler için birebir adam kopuyorum o adamı izlerken gerçekten çok güzel filmler yapıo konuşma lennnnnn;);)

    YanıtlaSil
  4. izlemek nasip olmadı dahaa

    YanıtlaSil