18 Şubat 2010 Perşembe

Chat Nedir

Chat Nedir ? Sizlere Bu Gün Bu Sorunun Cevabını Vermeye Çalışacağım Arkadaşlar.Chat Bir Birlerini Tanımayan İnsanların, Dünyanın Dört Bir Yanındaki Başka İnsanlar İle İnternet Üzerinden Sohbet Etmelerine Verilen Addır.

İnsanların Hayatına Teknoloji ve Bilgisayar Girdikce,İnsanların Chat Yani Bilgisayar Üzerinden Hiç Tanımadıkları İnsanlar İle Sohbet Etmeleride Bütün Dünyada Olduğu Gibi Bizim Ülkemizde de Gelişme Gösterdi.Özelliklede Gerde Bırakmış Olduğumuz 10 Yıl İçerisinde Ülkemizde Bir Çok Chat Sitesi Açıldı ve Halende Yenileri Açılmakta.Teknoloji ve Bilgisayar Kendini Yeniledikcede İnsanların İnternet Üzerinden Chat Yapıp Tanışacakları Site Çeşitleride Artmaya Başladı.İlk Başlarda İRC ve MİRC Proğramları Yoğun Bir Şekilde Kullanılmaktaydı.Zaman Geçtikçe Bu Siteler Yoğunluklarını Kaybetmeye Başladı.Çünki İnsanların İnternet Üzerinden Sohbet Edebilecekleri Yeni Siteler Açılmaya Başladı.Bunlara Örnek Olarakta Okey ve Diğer Oyun Sitelerini,Büyük Arkadaşlık Portal Sitelerini Örnek Göstere Biliriz.

Yeni Çıkan Siteler Kısa Bir Süre İçerisinde Ülkemizde Daha Çok Tıklanmaya Başladı ve Bununla Birliktede İnsanlar Bu Yeni Sitelerde Kullanıcılar Kendilerine Profil Oluşturmaya Başladılar ve Profillerine Resim Ekleme Olanaklarına Sahip Olmaya Başladılar.Zaman İlerledikce ve Teknolojide Yenilendikce Bu Sefere Kameralı Sohbet Siteleri Ortaya Çıkmaya Başladı.Kameralı Sohbet Siteleri Yani Sesli ve Kameralı,Sesli Sohbet - Sesli Chat Siteleride Kısa Bir Süre İçerisinde Ülkemizde Yoğun Bir Kullanıcı Potansiyeline Eriştiler.

Teknoloji Daha Kendini Yeniledikce Nelerle Karşılaşacaklarımızıda Zaman İçerisinde Göreceğiz Öle Görünüyor.Çünki Teknoloji Biz İnsan Oğlunun Vaz Geçilmezlerinden Oldu.

1 yorum:

  1. önceden mirc wardı msn 7.5 wardı :D:D şimdi bakıorum facebook,sesli we görüntülü chat siteleri..mirc adamın ne oldğnu bilmeden beyaz bi sayfada konuşurduk boş boş ahh ahh ne günlerdi :D erkek nickiyle girince kimse bişi yazmaz..odaya bakarsın dolu ama yazan yok..acaba herkes uyuo mu dersin :D:D sonra kız nickiyle girersin cvp wermeye yetişemezsin :D:D

    YanıtlaSil