8 Şubat 2010 Pazartesi

Müge Anlı'da Konuğunu Kovdu

Telivizyon Kanallarında Yapılan Gündüz Kadın Proğramlarında ve İzdivaç Proğramlarında Konukları Sütüdyodan Kovmalar Son Dönemde Moda Oldu.Daha Önce Ekranlarda İzlemiş Olduğumuz İzdivaç Proğramlarında Bir İki Konuk Bu Şekilde Kovulmuşlardı.

ATV Televizyon Kanalında Proğram Yapan Sunucu Müge Anlı'da Proğramına Konuk Olan ve Eşinden Boşanmak İstemiyen Bekir Çavuşoğlu İsimli Konuğu Yalan Söylemekle Suçlayıp Sütüdyodan Atırdı.Bekir Çavuşoğlu Eşini Yalancılıkla Suçlayınca Müge Anlı'nın Sabrı Taştı.

Böyle Ne Olacak Bilmiyorum.Açıkcası Televizyon Kanallarındaki Proğramları Hazırlıyan Yapımcılar Kendi Proğramlarının Reytingini Yükselte Bilmek Adına Her Türlü Yapıyorlar.Elbetteki Bir Konuk Orda Olmayı Haketmiyorsa Dışarıya Çıkarılır.Ancak Sunucuların Vatandaşlarımıza Karşı Her Nekadarda Suçlu Olsalar Birazda İyimser Yanaşmaları Gereklidiye Düşünüyorum.

Özellikle Evli Vatandaşlarımızada Şunu Söylemek İstiyorum.Sevgili Arkadaşlar Elbetteki Dünya'da Herşey Bizler İçin İyi Günlerimiz Olduğu Gibi Kötü Günlerimizde Olacaktır.Böyle Günlerde Bir Birimize Destek Çıkmaya Özen Gösterip Evlilikleri Kurtarmaya Çalışalım.Ama Yinede Olmayacağını Kesin Olarak Anladığınızda da Lütfen Hakkınızı Yasal Yollar İle Aramayı Deneyiniz ve Türk Devletinin Kanunlarını,Yasalarına,Mahkemelerine Güveniniz.

7 yorum:

  1. millet reyting için ne yapcağını şaşırmış..harbiden moda oldu birisini kowmak yada birisini canlı yayında tokatlamak :D

    YanıtlaSil
  2. bunların reyting için yapmayacağı hiç bişey yok her şey beklenir bunlardan;);9

    YanıtlaSil
  3. reyting kokan hareket bunlar =)

    YanıtlaSil
  4. Kullanıcı Adı8 Şubat 2010 17:43

    reytıng amaclı yaptkları hersey bana ızlerken cok gulunc ve komk br gruntu glyrr bnce cok crknler...

    YanıtlaSil
  5. yakında canlı yayında birini falanda öldürürler reyting yapcaz diye şaşkınlar :D

    YanıtlaSil
  6. allah kolaylik versin sunuculara madem kowuluyolar gitmesinler görün bakin ne oluyo :D

    YanıtlaSil
  7. size katiliyorum hepsi reyting icin :D

    YanıtlaSil