8 Şubat 2010 Pazartesi

Şarkıcı Gülay Taburcu Oldu

Bundan Bir Hafta Önce Acıbadem Maslak Hastanesi'nde Ameliyat Olan ve Bir Böbreği Alınan Ünlü Şarkıcı Gülay Taburcu Oldu.Hastaneden Çıkmadan Önce Şarkıcı Gülay Doktorları İle Birlikte Bir Basın Toplantısı Yaparak Sağlığı Hakkında Sevenlerine Bilgi Verdi.Bu Basın Toplantısında Gülay'ın Doktorlarının Yapmış Oldukları Açıklamaları Sizlerle Paylaşıyoruz.

 


Acıbadem Maslak Hastanesi Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Ataus ve Yrd. Doç. Dr. Selçuk Keskin şunları söyledi: “ Sağ yan ağrısı şikayetiyle başvuran hastamızın yapılan tetkiklerinde sağ üreterinde (böbrek ile mesane arasında idrar kanalı) bir kitle saptanmıştır. Bu nedenle hastamızın böbreği idrar kanalıyla birlikte alınmıştır. Yapılan patolojik incelemede ameliyat öncesinde görüntülenen kitle dışında başka bir odak saptanmamıştır. Şu an için bu cerrahi tedaviye ilave olarak başka bir tedavi gerekmemektedir.”



Bizde Burdan Ünlü Şarkıcı Gülay'a Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletip Bundan Sonraki Hayatında Sağlıklı Bir Ömür Geçirmesiniz Diliyoruz.

6 yorum:

  1. geçmiş olsun dilekleri snnle olsun

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun diyorum kendisine bora sen iletiresin;);)

    YanıtlaSil
  3. qeçmiş olsun yafrummmmmmmmmmm =)

    YanıtlaSil
  4. canım senı cok sevıyorum daha ıyı gunlerde görüşmek dılegıyle senı sımıdden cok özledim berna

    YanıtlaSil
  5. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR VERSİN ALLAHIM

    YanıtlaSil
  6. gecmis olsun diyoruz rabbim hasta kullarina sifa versin (Amin)

    YanıtlaSil